Kasvatus ja koulutus

Kuvataidekerho ”Kuvittele”

Klo 13.30–15 / Kuvataidekoulu, Lyseokatu 2

Kiinnostaako kuvis?

Iltapäivän taidetunneilla piirretään, maalataan, muovaillaan ja rakennellaan. Kerhossa kokeillaan kuvataiteen eri tekniikoita vapaamuotoisesti kunkin oppilaan omaan tahtiin. Mukaan tarvitset vain oman innostuksesi ja ripauksen mielikuvitusta. Vaikka kerho alkaa klo 13.30, tunnille voi saapua liukuvasti koulupäivän päätyttyä, kuitenkin viimeistään klo 14. Myöhäisemmästä saapumisajasta tulee kertoa ilmoittautumisen yhteydessä. Kerho on suunnattu 3.–6.-luokkalaisille.

Ohjaajana Katariina Mannio-Turunen, kuvataiteilija AMK.

Ilmoittaudu kuvataidekerhoon: https://www.lyyti.in/kuvataidekerho_Kuvittele_8666

Liikuntakerho

Klo 13.30–14.30 / Unajan koulu, Laivolantie 10

Kerhossa liikutaan monipuolisesti ja kokeillaan erilaisia lajeja. Kerho on suunnattu 3.–6.-luokkalaisille.

Ilmoittaudu liikuntakerhoon: https://www.lyyti.in/Liikuntakerho_unajan_koulu_7044

Bändikerho

Klo 15–16.30 / Freinetkoulu, Karjalankatu 10

Bändikerhossa harjoitellaan nykymusiikin avulla yhteismusisoinnin merkintöjä kuten sointumerkkejä. Aiempaa soittokokemusta ei tarvita. Jos sinulla on soitin, voit ottaa sen mukaan. Kerho on suunnattu 5.–6.-luokkalaisille.

Kerhoa ohjaa luokanopettaja Saara Holsti.

Ilmoittaudu bändikerhoon: https://www.lyyti.in/Bandikerho_1657

Digikerho, koodaus

Klo 15.30–16.30 / etänä

Pelinkehityksen ja koodauksen perusteisiin keskittyvässä ryhmässä kurkataan pelien kulissien taakse mukavassa ja kannustavassa porukassa etänä. Harrastuksessa pääset tutustumaan siihen miten pelit käytännössä rakennetaan tutun ja turvallisen Minecraftin avulla, miten tarinat, grafiikat ja animaatiot sulautuvat yhdeksi peliksi ja miltä näyttää koodiviidakko kaiken tämän takana. Kerhon jälkeen ymmärrät ja katsot pelejä taatusti aivan uusin silmin!

Digikerhoihin osallistutaan kotoa omilta tietokoneilta/ laitteilta. Ilmoittautumisen jälkeen osallistujille lähetetään tarkemmat tiedot osallistumisesta ja kerhon sisällöstä. Ohjaus tapahtuu etänä ja sen toteuttaa InCoach. Kerhojen vakuutukset eivät kata digikerhoissa sattuneita vahinkoja. Koodauskerho on suunnattu 5.–6.-luokkalaisille.

Kerhovideo: https://youtu.be/rxA1WOGn8Qw

Ilmoittaudu digikerhoon: https://www.lyyti.in/Digikerho_koodaus_5078

Keilailu (yläkoulu)

Yläkoululaisten ryhmä klo 16-17 / Rauman keilahalli, Valtakatu 15

Keilailukerhossa pääsee säännöllisesti ja ohjatusti keilaamaan. Ryhmässä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta keilaamisesta. Kerhoa ohjaa Rauman keilahallin henkilökunta ja ohjaajat.

Ilmoittaudu yläkoululaisten keilailuun: https://www.lyyti.in/Keilat_kumoon_keilailukerho_ylakoulu_5483

Höntsäliikunta

”Hönttis” Höntsäliikuntaa 4.-7. -luokkalaisille maanantaisin klo 16-17 Karin koulun liikuntasalissa. Ikäraja on suuntaa antava. Kerhoa ohjaa Rauman Seurakunnan ohjaajat.

Liikuttavia pelejä ja leikkejä, jota liikuntainnostajat ohjaavat.

Ilmoittaudu ryhmään: https://www.lyyti.in/Hontsaliikunta_Karin_koulu_9620