Kaupunki ja hallinto

Tapahtumajärjestäjän opas

Yleisöä istumassa Pitsiviikon tapahtuman katsomossa.

Mahtavaa, että haluat järjestää tapahtumasi Raumalla! Tapahtumajärjestäjän opas on laadittu juuri sinua varten. Rauma on monipuolinen tapahtumakaupunki, jossa puitteet ja palvelut ovat kohdillaan. Suunnitteletpa sitten festareita, konsertteja, näyttelyitä, messuja tai lasten tapahtumia, olemme valmiina toivottamaan sinut ja tapahtumasi tervetulleeksi ja toteutettaviksi.

Tapahtumajärjestäjän opas julkaistiin helmikuussa 2020. Monipuolinen tapahtumakaupunkimme mahdollistaa ympärivuotisen tapahtumajärjestämisen. Halusimme koostaa tärkeimpiä tapahtumasuunnittelussa huomioitavia asioita yhteen pakettiin niin raumalaisten järjestäjien työn tueksi kuin ulkopaikkakuntalaisiakin tapahtumanikkareita ajatellen. Oppaaseen on koottu tietoa tapahtuman järjestämisestä, markkinoinnista, tapahtumapaikoista, lupa- ja ilmoituskäytännöistä sekä kattavasti vinkkejä tapahtuman suunnittelun tueksi. Oppaasta löydät myös tapahtuman suunnittelun ja toteutuksen eri vaiheissa apua ja neuvoja tarjoavien tahojen yhteystiedot.

Raumalaiset tilaisuuksien ja tapahtumien järjestäjät pitävät huolen siitä, että koettavaa, katsottavaa ja kuunneltavaa riittää ympäri vuoden satojen konserttien, esitysten ja tilaisuuksien ansiosta. Rauman tunnetuimpia kesätapahtumia ovat Pitsiviikko, Raumanmeren juhannus, Rauma Blues, Rauma Festivo ja Blue Sea Film Festival.

Tutustu Rauman kaupungin tapahtumakalenteriin ja pysyt kartalla, mitä kaikkea kaupungissamme tapahtuu. Tapahtumakalenteriin voit ilmoittaa kätevästi myös omat tapahtumasi!