Kaupunki ja hallinto

Raumalla tapahtumajärjestäjiä auttavat muun muassa kulttuuripalvelut, matkailupalvelut, Palvelupiste Pyyrman sekä viranomaiset kukin omilla tahoillaan. Raumalta löytyy rutkasti osaavaa ja monialaista työvoimaa! Myös yritysosaaminen on mallillaan ja Rakastunut Raumaan -yhteisö on mielellään tapahtumajärjestäjän tukena. Kaupungissamme on järjestetty useiden vuosien ajan mitä erilaisimpia tapahtumia kaikenikäisille. Raumalta löydät osaamista, toimivia käytäntöjä ja palveluja tapahtumajärjestämisen tueksi!

Tapahtumien alihankintapalvelut

Tapahtumatuotannoissa palveluita ja materiaaleja ostetaan ja vuokrataan eri alojen yrityksiltä. Rauman kaupungin yritys- ja palveluhakemistosta voi etsiä Rauman alueella toimivia yrityksiä ja yritysten tarjoamia tuotteita ja palveluja.

Tapahtumamarkkinointi

Muun tapahtumamarkkinoinnin ohella on hyvä muistaa myös paikalliset ja kaupunkilaisia lähelle tulevat markkinoinnin keinot ja tavat.

Tapahtumakalenteri

Raumalla järjestettävät tapahtumat kannattaa lisätä kaupungin ylläpitämään tapahtumakalenteriin. Tapahtuman lisääminen kalenteriin on maksutonta ja helppoa. Tapahtumailmoitukset tarkistetaan palvelupiste Pyyrmanissa ennen julkaisua.

Ulkomainonta

Keskikaupungin katujen Nortamonkadun ja Valtakadun banderollipaikat tarjoavat hyvän mahdollisuuden tapahtumien markkinointiin. Banderollien varaustilanteesta ja hinnoista antaa lisätietoa Rauman Yrittäjät ry. Rauman ulkomainospaikkoja ja mainostauluja hallinnoivat pääasiassa yritykset ja urheiluseurat.

Julisteet

Julisteita voi luvan pyytämällä kiinnittää kirjastojen, kauppojen, ravintoloiden, kahviloiden ja urheilu- ja harrastustilojen ilmoitustauluille. Kadunvarsimainosten luvanvaraisuus kannattaa tarkistaa rakennusvalvonnasta.

Paikalliset lehdet ja radio

Sanomalehti Länsi-Suomi
Kaupunkilehti Raumalainen
Satakunnan Viikko
Paikallisradio Radio Ramona
Satakunnan Kansa
Yle Pori
Radio Pori