Vapaa-aika ja liikunta

Omatoimiset vierailut museokohteissa: Marela, Rauman taidemuseo ja Rauman merimuseo

Museokohteet Marela, taidemuseo ja merimuseo toivottavat kaikenikäiset lapset tervetulleeksi tutustumaan museokohteisiin.

Marela ja taidemuseo ovat avoinna:
ti-pe: klo 12–17
la-su: klo 11–16
(ma suljettu)

Merimuseo on avoinna:
la klo 11–17

Pääsymaksut:
rauma.fi/museo/paasymaksut (Lauantaina 16.3. Marelaan on kaikille vapaa pääsy.)
raumantaidemuseo.fi/kaynti-museossa
rmm.fi/vieraile/paasyliput

Rauman museo Marelassa on 31.3.2024 asti Pidetään häät -näyttely, jossa lapset pääsevät näkemään vanhoja juhlapukuja ja -esineitä. Marelassa on hyvä mahdollisuus pitää myös evästauko ruokasalin ison pöydän äärellä.

Rauman taidemuseolla on esillä Noora Ylipietin Vulnerability-näyttely, joka kuvaa tuhannen lempeän humoristisen vampyyripiirroksen ja -maalauksen välityksellä ihmiselämän haurasta ja herkkää luonnetta. Näyttely sopii teemastaan huolimatta myös hyvin lapsille.

Rauman merimuseon sisääntulokerrokseen on sijoitettu päänäyttely, vaihtuva näyttely, museokauppa sekä navigointisimulaattori JENNY II. Museon toisen kerroksen portaikossa on näyttelyvitriinit, joihin koostamme pienoisnäyttelyitä kiinnostavista henkilöistä tai teemoista. Toisesta kerroksesta löytyy sisäänkäynti museon tornin näyttelytilaan, jossa on ollut esillä niin taidetta kuin museon omiakin teemanäyttelyitä.

Marela, Kauppakatu 24
Taidemuseo, Kuninkaankatu 37
Merimuseo, Kalliokatu 34