Vapaa-aika ja liikunta

Senioriranneke

Senioriranneke on tarkoitettu raumalaisille yli 65-vuotiaille ja kuluvan vuoden aikana 65 vuotta täyttäville henkilöille. Myös vanhuus- ja työkyvyttömyyseläkeläiset voivat hankkia seniorirannekkeen.
Seniorirannekkeen kausimaksu on 44 euroa. Hinta sisältää rannekkeen. Kaudet ovat tammikuu-kesäkuu ja heinäkuu-joulukuu uimahallin aukioloajan puitteissa.  Uimahalli on kiinni arviolta kesäkuusta-elokuun puoliväliin asti.
Jos sinulla on jo uimahalli- tai kuntosaliranneke, niin seniorituote ladataan tähän rannekkeeseen. Lataus tehdään uimahallin kassalla. Uuden rannekkeen ja seniorituotteen voit ostaa uimahallilta. Ostohetkellä tulee esittää kuvallinen henkilökortti tai muu
henkilöllisyystodistus ja todistus edellä mainitusta eläkkeestä.

Ostaessasi seniorituotteen Palvelupiste Pyyrmanista, Valtakatu 2 A, saat seniorikortin, joka muutetaan seniorirannekkeeksi, kun ensi kertaa käytät tuotetta uimahallilla tai kuntosalilla. Uimahallin kassalla tulee esittää kuvallinen henkilökortti tai muu
henkilöllisyystodistus ja todistus edellä mainitusta eläkkeestä. Seniorikortin voi ostaa myös lahjakorttina.

Sisäänpääsy uimahalliin ja kuntosaliin arkisin klo 14.00 asti. Muina aikoina peritään normaali eläkeläisen kertamaksu tai sarjaranneke.
Senioriranneke käy myös maanantaisin kello 9-10 järjestettävään aamujumppaan talviharjoitteluhallissa. Talviharjoitteluhallin jumppaan voi osallistua ilman senioriranneketta maksamalla kausimaksun 33,-. Maksu maksetaan uimahallin kassalle.
Senioriranneke on henkilökohtainen ja sen väärinkäyttö johtaa edun poistamiseen.
Ranneketta voi käyttää yhden kerran päivässä, pois lukien maanantain aamujumppa talviharjoitteluhallissa.
Senioriranneke ladataan uimahallin kassalla.
Ranneketta ei lunasteta takaisin eikä voimassaoloaikaa muuteta.
Mikäli ranneke katoaa, ole yhteydessä uimahallin kassaan.