Vapaa-aika ja liikunta

Senioriranneke

Senioriranneke on tarkoitettu raumalaisille yli 65-vuotiaille ja kuluvan vuoden aikana 65 vuotta täyttäville henkilöille. Myös vanhuus- ja työkyvyttömyyseläkeläiset voivat hankkia seniorirannekkeen.

Kausimaksu on 44 euroa ja kaudet ovat tammi-toukokuu ja heinä-joulukuu.

Jos sinulla on jo uimahalli- tai kuntosaliranneke, niin seniorituote ladataan tähän rannekkeeseen. Lataus tehdään uimahallin kassalla. Uuden rannekkeen ja seniorituotteen voit ostaa uimahallilta. Ostohetkellä tulee esittää kuvallinen henkilökortti tai muu henkilöllisyystodistus ja todistus edellä mainitusta eläkkeestä.

Ostaessasi seniorituotteen Palvelupiste Pyyrmanista, Valtakatu 2 saat seniorikortin, joka muutetaan seniorirannekkeeksi, kun ensi kertaa käytät tuotetta uimahallilla tai kuntosalilla. Uimahallin kassalla tulee esittää kuvallinen henkilökortti tai muu henkilöllisyystodistus ja todistus edellä mainitusta eläkkeestä. Seniorikortin voi ostaa myös lahjakorttina.

Senioriranneke on voimassa arkisin klo 6.00-15.00 uimahallin aukioloaikana. Sisäänpääsy uimahalliin ja kuntosaliin arkisin klo 14.00 asti. Muina aikoina normaali eläkeläisen kertamaksu tai sarjaranneke.

Kuntosalilla voi olla myös muita aukiolorajoituksia, jotka löytyvät nettisivuiltamme ja kuntosalilla olevasta lukujärjestyksestä.

Ranneketta voi käyttää yhden kerran päivässä.

Senioriranneke ladataan uimahallin kassalla.

Ranneketta ei lunasteta takaisin eikä voimassaoloaikaa muuteta.

Mikäli ranneke katoaa, ole yhteydessä uimahallin kassaan.