Rauma-sali

Rauma salin katsomo, tuolit tyhjänä.

Osoite: Satamakatu 26, 26100 Rauma

Rauma-sali sijaitsee Rauman keskustan tuntumassa Satakunnan Ammattikorkeakoulun liiketalouden Rauman yksikön yhteydessä, kivenheiton päässä meren rannasta.

Rauma-sali oheistiloineen tarjoaa tilat monenlaisille tapahtumille konserteista kokouksiin ja kongresseihin. Rauma-salissa on 433 numeroitua paikkaa, mutta tiloissa on mahdollisuus järjestää myös kokouksia ja kongresseja. Salin yhteydessä on 132-paikkainen kahvio sekä 60-paikkainen lämpiö. Alakerran ruokalaa on mahdollisuus vuokrata yksityistilaisuuksia varten arkisin klo 16 jälkeen sekä viikonloppuisin.

Rauma-salin naulakkopalveluja hoitaa Rauman liiketalousopiskelijain Kilta ry.

Kilometrin säteellä Rauma-salista on kaikkiaan noin 500 hotellihuonetta.

Tilavaraukset tehdään palvelupiste Pyyrmanin kautta. Tilavaraus on tehtävä aina myös kirjallisesti. Ennen tilavarausanomuksen jättämistä kannattaa ottaa yhteyttä palvelupiste Pyyrmaniin ja varmistaa, onko tila vapaa. Rauma-salin varaustilannetta voit katsoa myös varauskalenterista.

Varauksia otetaan vastaan aikaisintaan 1,5 vuotta ennen tilaisuuden järjestämistä. Vuokrat peritään tilaisuuden järjestämishetkellä voimassaolevan hinnaston mukaan ja vuokrahintaan lasketaan myös tilaisuuden valmistelu- ja purkuaika.