Vapaa-aika ja liikunta

 

Löydä perheen liikuntaharrastus

Ohjattua perheliikuntaa

Tarkemmat tiedot ohjatuista perheliikuntaryhmistä löydät seurojen nettisivuilta!

Voimistelu ja jumppa

Tanssi

Perhefutis

Vauva- ja perheuinti

Luistelu

Muut

Soveltava liikunta

Omatoimiset perheille sopivat liikuntapaikat

Raumalta löytyy monipuoliset sisä- ja ulkoliikuntamahdollisuudet kaiken ikäisille. Alle on listattuna liikuntapaikkoja, jotka sopivat erinomaisesti koko perheelle yhteiseksi vapaa-ajanviettopaikoiksi ulkoiluun, pelailuun ja kuntoiluun.

Ulkokuntoilualueet ja leikkipuistot

Raumalta löytyy muutama ulkoilualue, jossa on leikkipuiston yhteydestä aikuisille suunnattuja ulkokuntoiluvälineitä. Ulkojumppaa voi tehdä helposti leikkipaikkojen yhteydessä myös hyödyntämällä penkkejä ja tankoja. Leikkkipuistoja ja ulkokuntoilualueita löytyy useiden asuinalueiden läheltä, joten ne tarjoilevat hyvää ajanvietettä koko perheelle arkisin sekä viikonloppuisin.

Isä ja lapsi ulkokuntosalilla.

Uimahalli ja maauimala

Jäähallit ja ulkojääkentät

Ministadionit

Ministadioneille voi suunnata koko perhe yhdessä koripallon tai jalkapallon kanssa pelailemaan. Ministadionit on varusteltu koripallokoreilla ja maaleilla sekä ne ovat aidattuja. Ministadioneita löytyy koulun pihoilta ja monille lapsille ja nuorille minnarit ovat tuttuja väliliikuntapaikkoja. Ministadioneille mahtuu pelaamaan isompikin ryhmä, joten lähikoulun ministadionille voi suunnata yhdessä myös kavereiden kanssa.

Frisbeegolfradat

Frisbeegolf on harrastuksena maksuton ja sopii kaiken ikäisille liikkujille. Frisbeegolf radat ovat vapaassa käytössä ja harrastus sopii kaikille lähtötasosta riippumatta. Frisbeegolf sopii hyvin koko perheen yhteiseksi harrastukseksi, sillä siihen voivat osallistua myös perheen pienemmät sekä ratoja löytyy kattavasti eri puolelta Raumaa, joten matka lähimmälle kentälle ei ole pitkä.

Luontopolut

Pyöräily

Perheille suunnatut liikuntatapahtumat

Rauman kaupunki järjestää vuosittain perheille suunnattuja liikuntatapahtumia

Tapahtumista julkaistaan ajankohtaistiedote ja lisätietoa myöhemmin liikuntapalveluiden somekanavissa

Tulossa syksyllä 2023

Seuraa ajankohtaisia perheille suunnattuja tapahtumia somekanavistamme!

Instagram @raumanliikuntapalvelut

Facebook @raumanliikuntapalvelut

 

Järjestätkö itse perheille suunnattuja liikunta-aktiviteetteja? Jos haluat saada toimintasi näkyviin sivuillemme, otathan yhteyttä!

Iida Elonen, liikuntakoordinaattori

iida.elonen@rauma.fi