Vapaa-aika ja liikunta

Kulttuuritalo Poselli on monipuolinen kulttuuritila aivan kaupungin keskustassa.

Osoite: Nortamonkatu 12, 26100 Rauma

Poselli sijaitsee Rauman ydinkeskustassa, lähellä kaupungintaloa. Poselli on rakennettu vuonna 1885, ja sitä on laajennettu vuonna 1925. Rakennus toimi alkujaan rukoushuoneena, kunnes Rauman kaupunki osti rappeutuneen rakennuksen 1985. Kaupunki kunnosti rakennuksen, ja nyt se tarjoaa hienot puitteet monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Posellin isossa salissa (koko noin 210 neliömetriä) on mahdollisuus järjestää 198 hengelle konsertteja ja kokouksia. Lisäksi tiloissa voi järjestää perhejuhlia ym. yksityistilaisuuksia 150 vieraalle. Pieni sali (koko noin 90 neliömetriä) tarjoaa viihtyisät kahviotilat 60 hengelle.

Pysäköintipaikkoja Posellin lähettyvillä on rajallisesti. Suurin osa keskusta-alueen parkkipaikkoista on aikarajoitettuja. Muistathan  varmistaa paikanpäällä sallitun pysäköintiajan liikennemerkistä.

Tilavaraushakemukset tehdään varausohjelma Timmin kautta ja samalla pystyy tarkistamaan onko tila vapaa vai varattu. Varauksia otetaan vastaan aikaisintaan 1,5 vuotta ennen tilaisuuden järjestämistä. Vuokrat peritään tilaisuuden järjestämishetkellä voimassaolevan hinnaston mukaan ja vuokrahintaan lasketaan myös tilaisuuden valmistelu- ja purkuaika. Varaus voidaan peruuttaa kuukautta ennen tilaisuutta maksutta. Vähintään kahta viikkoa ennen tilaisuutta peruttaessa tilavuokrasta peritään puolet (50%) hinnaston mukaisesta vuokrasta. Mikäli tilaisuuteen on alle kaksi viikkoa varauksen perumishetkestä, vuokra peritään kokonaisena hinnaston mukaan.

Posellin pienen salin voi varata viikonloppukäyttöön aikaisintaan kuusi (6) viikkoa ennen tilaisuutta. Tällöin tilan arkipäivän vuokra peritään 50% korotettuna.

Tutustu Posellin käyttösääntöihin ja -maksuihin ennen kuin varaat tilan.