Vapaa-aika ja liikunta

Kulttuuritalo Poselli on monipuolinen kulttuuritila aivan kaupungin keskustassa.

Osoite: Nortamonkatu 12, 26100 Rauma

Poselli sijaitsee Rauman ydinkeskustassa, lähellä kaupungintaloa. Poselli on rakennettu vuonna 1885, ja sitä on laajennettu vuonna 1925. Rakennus toimi alkujaan rukoushuoneena, kunnes Rauman kaupunki osti rappeutuneen rakennuksen 1985. Kaupunki kunnosti rakennuksen, ja nyt se tarjoaa hienot puitteet monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Posellin isossa salissa (koko noin 210 neliömetriä) on mahdollisuus järjestää 200 hengelle konsertteja ja kokouksia. Lisäksi tiloissa voi järjestää perhejuhlia ym. yksityistilaisuuksia 150 vieraalle. Pieni sali (koko noin 90 neliömetriä) tarjoaa viihtyisät kahviotilat 60 hengelle.

Tilavaraukset tehdään palvelupiste Pyyrmanin kautta. Tilavaraus on tehtävä aina myös kirjallisesti. Ennen tilavarausanomuksen jättämistä kannattaa ottaa yhteyttä palvelupiste Pyyrmaniin ja varmistaa, onko tila vapaa. Tilojen varaustilanteen voit tarkistaa varauskalenterista.

Varauksia otetaan vastaan aikaisintaan 1,5 vuotta ennen tilaisuuden järjestämistä. Vuokrat peritään tilaisuuden järjestämishetkellä voimassaolevan hinnaston mukaan ja vuokrahintaan lasketaan myös tilaisuuden valmistelu- ja purkuaika.

Pysäköintipaikkoja Posellin lähettyvillä on rajallisesti. Suurin osa keskusta-alueen parkkipaikkoista on aikarajoitettuja. Muistathan  varmistaa paikanpäällä sallitun pysäköintiajan liikennemerkistä.