Vapaa-aika ja liikunta

Päivitetään arkipäivisin kello 8–16. Alla olevassa taulukossa on ajankohtainen tilanne.
Iltaisin ja viikonloppuisin ajankohtainen tilanne: Liikuntapalveluiden fb-sivut

Raumanmeren tekojää

Raumanmeren tekojää on auki arkisin klo 8–21 ja viikonloppuisin klo 9–21.Tekojää on suljettu jäänhoidon ajan päivittäin kello 14.30–15.30 sekä maanantaisin kello 8–11.  Näkyvyys jääkoneesta on rajallinen, joten kaikkien käyttäjien tulee ehdottomasti poistua jääalueelta ja kaukalosta huoltotauon ajaksi.
Raimanmeren tekojäällä mailan käyttö on sallittu vain kaukalossa.

Lähdepellon tekojää

Lähdepellon tekojää on auki arkisin klo 8–21 ja viikonloppuisin klo 9–21. Tekojää on suljettu jäänhoidon ajan päivittäin klo 13.30–14.30 sekä maanantaisin klo 8–11.  Näkyvyys jääkoneesta on rajallinen, joten kaikkien käyttäjien tulee ehdottomasti poistua jääalueelta ja kaukalosta huoltotauon ajaksi.

Lähdepellon tekojäällä mailan käyttö on sallittu kaukalossa ja kaukalon kuntoportaiden puoleisella jääalueella. Kaukalon ja pukukatosten välinen jääalue on varattu mailattomille luistelijoille.

Tekojäiden tilanne kannattaa tarkistaa liikuntapalvelujen Facebook-sivulta sillä, nettisivuja ei päivitetä viikonloppuisin eikä pyhinä. Myös poikkeukselliset käyttökiellot pyritään päivittämään Facebook-sivuille. Tekojääratojen käyttö on maksutonta.

Luistelualueet jäädytetään sään salliessa tietyssä järjestyksessä työpäivän puitteissa. Jäädytys menee luistelijoiden edelle ja luistelijat väistävät.

Luistelualueet

Luistelualue Kunnossa/open Ei kunnossa/not open
Raumanmeren tekojää
Pyynpäänkatu 27
x
Lähdepellon tekojää
Kodisjoentie 91
x
Otanlahti
Urheilukatu 17
x 7.12. kello 16 mennessä x
Lappi
Kirkkotie 6
x
Uotila
Sippolankuja 2
x
Parpansalin puisto (Vähämaan puisto)
Kanavakatu
x 7.12. kello 16 mennessä x
Pohjoiskehän koulu
Pohjoiskehä 14
x