Vapaa-aika ja liikunta

Penkkilenkki-ulkoilutapahtuma perjantaina 6.10.2023 klo 13–16

Penkkilenkki-tapahtumassa yhdistyvät liikkumisen ilo sekä erilaiset kulttuurielämykset. Penkkilenkissä noin kolmen kilometrin pituisen reitin varrelle on sijoiteltu erilaisia ohjelmapenkkejä ympäri keskustaa, joissa voi levähtää, nauttia kulttuuriohjelmasta ja osallistua liikuntahaasteisiin. Reitti on esteetön ja se sopii myös pyörätuolilla kuljettavaksi. Lenkin voi aloittaa mistä penkiltä tahansa ja kiertää haluamassaan järjestyksessä. Tapahtumaan on vapaa pääsy. 

Penkkilenkin karttoja on jaossa reitin varrella olevissa kohteissa. Voit aloittaa kierroksen esimerkiksi Raatihuoneen museopenkiltä, Savilanpuiston patsaspenkiltä tai Kaunisjärven testipenkiltä. 

Osallistumalla kolmen penkin toimintaan, järjestäjät tarjoavat kahvit Seurakunnan virastotalolla. Yksi leimakortti riittää koko seurueelle. Ohjelma ja ohjattu toiminta kohteissa kestää noin 5–10 minuuttia.

Järjestäjä: Rauman kaupungin kulttuuri-, museo- ja liikuntapalvelut. Tapahtumaa ovat tuottamassa myös Rauman seurakunta sekä muut paikalliset yhdistykset ja toimijat.

Penkkilenkin ohjelma.