Vapaa-aika ja liikunta

Yleistä uimahallista

Rauman uimahallissa on käytössä ranneke, jolla kuljetaan porttijärjestelmän kautta uintiosastolle. Uimahallin kassalta voit ostaa kertarannekkeen tai sarjarannekkeen. Sarjarannekkeen hinta on 10 euroa. Siihen ladataan 10 tai 20 kerran käynnit. Ranneke on  mahdollista ladata myös netissä pankkitunnuksilla. Ladattavissa on  aikuisten, lasten ja eläkeläisten 10 ja 20 kerran sarjaliput. Uimahalli ei vastaa kadonneista rannekkeista. Uimahalli ei korvaa viimeisen voimassaolopäivän jälkeen jäljelle jääneitä uintikertoja. Uimahalli ei myöskään korvaa käyttämättä jääneitä uintikertoja.

Uimahallin ollessa suljettuna koronaepidemian takia rannekkeiden käyttöaikaa pidennetään automaattisesti sulkuajan verran.

Rannekkeita myydään kassan aukioloaikoina. Keskiviikkoisin uimahalli avataan vasta kello 12. Uimahallissa voi maksaa Smartum-liikunta-kulttuurisetelillä, Tyky-kuntosetelillä, Virikesetelillä, Sporttipassilla , Tyky-Onlinella ja Eazybreakilla.

Rauman uimahallissa on kuntouintiratojen lisäksi hyppyallas, vesiliukumäellä varustettu iso lämminvesiallas, lastenallas, kaksi poreallasta sekä kahvio

Senioriranneke

Uimahallin kuntosali

Uimahallin kahvio

Wibit-vesiesterata

Wibit on esteratoja, liukumäkiä, kiipeilyä ja muuta superhauskaa kaikille uimataitoisille, jotka pystyvät uimaan vähintään 25 metrin matkan.

Seuraavat Wibit-päivät:15.-17.3.2024 (perjantaina klo 15 lähtien sunnuntaihin klo 15.30 asti)

Ilmatäytteinen wibit-rata uimahallissa.

Muita tietoja

Lauantaisin ja sunnuntaisin lämpimän veden (32 ºC) päivät kuntoutusaltaassa kuten myös lastenaltaassa.

Naisten ja miesten höyrysauna on poissa käytöstä.

 

Rauman uimahallin allasprofiilit.

 

Kuntouintiallas 12,5 metriä x 25 metriä, 6 rataa, rataleveys 2 metriä
Kunto-allas     8 metriä x 25 metriä
Hyppyallas     12 metriä x 12,5 metriä
Lasten allas    6 metriä x 10 metriä
Poreallas        halkaisijaltaan n. 1,8 metriä