Yleistä uimahallista

 

Rauman uimahallissa on käytössä ranneke, jolla kuljetaan porttijärjestelmän kautta uintiosastolle. Rannekkeen hinta on 10 euroa. Siihen ladataan 10, 20 tai 50 kerran käynnit. Ranneke on  mahdollista ladata myös netissä pankkitunnuksilla. Ladattavissa on  aikuisten, lasten ja eläkeläisten 10, 20 ja 50 kerran sarjaliput. Uimahalli ei vastaa kadonneista rannekkeista. Uimahalli ei korvaa viimeisen voimassaolopäivän jälkeen jäljelle jääneitä uintikertoja.

Rannekkeita myydään arkisin klo 8 lähtien, paitsi keskiviikkoisin klo 12 lähtien ja viikonloppuisin uimahallin aukioloaikoina. Maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 6–8 uimahalliin pääsee vain rannekkeella. Keskiviikkoisin uimahalli avataan klo 12. Kertamaksulla ja ilman ranneketta pääsee sisään arkisin klo 8, paitsi ke klo 12 jälkeen ja viikonloppuisin uimahallin aukioloaikoina.

Kymppikortit ovat jääneet pois käytöstä. Kymppikorteista käyttämättä jääneet uintikerrat siirretään rannekkeelle uimahallin kassalla.
Uimahallissa voi maksaa Smartum-liikunta-kulttuurisetelillä, Tyky-kuntosetelillä, Virikesetelillä, Sporttipassilla , Tyky-Onlinella ja Eazybreakilla.

Rauman uimahallissa on kuntouintiratojen lisäksi hyppyallas, vesiliukumäellä varustettu iso lämminvesiallas, lastenallas, kaksi poreallasta sekä kahvio.

Synttärit uimahallissa

Kysy synttärimenuvaihtoehtoja uimahallin kahviosta, puh. 040 172 6172.

Uimahallin kahvion aukioloajat
ma,ti ja to klo 6.30-19.45
ke klo 12-19.45
pe klo 6.30-18.45
la ja su klo 9-17

Suljettu:

Wibit-vesiesterata

Wibit on esteratoja, liukumäkiä, kiipeilyä ja muuta superhauskaa kaikille uimataitoisille, jotka pystyvät uimaan vähintään 25 metrin matkan.
Alustavat Wibit-päivät keväälle: 24.-26.5.2019
wibit-rata1

 

Muita tietoja

Miesten alakerran pesutilat ovat käytössä maanantaisin klo 7.30 alkaen.
Lauantaisin ja sunnuntaisin lämpimän veden (32 ºC) päivät kuntoutusaltaassa kuten myös lastenaltaassa.
Naisten ja miesten höyrysauna on poissa käytöstä.